Tall House Completed

On this coastal site subject to high winds and flooding, governmental review and permitting authorities overlap and combine to create some pret-ty tough weather of their own. On the relatively small footprint available for construction, this house was stacked in functional layers: Entry and kids' spaces are on the ground level. The Master Suite is tucked under the eaves (pried-open to distant views) on the third floor, and the middle level is wide-open from outside wall to outside wall for entertaining and sweeping views.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
  • Google+ Clean Grey
  • LinkedIn Clean Grey
  • Pinterest Clean Grey
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Pinterest Clean
  • White Houzz Icon
  • LinkedIn Clean
  • Google+ Clean
  • YouTube Clean

Studio InSitu Architects, Inc   63 Main Street, Maynard, MA 01754    978.461.6114

© 2020 StudioInSitu.com